Friday 24 April 2009

Martin




Idag på morgonen så hade vi läsning som vanligt. Efter läsningen hade vi engelska. Vi började på ett nytt kapitel. Det handlar om första flygplanet de byggde 1903. Efter det var det rast många spelade pingis Men istället för att det är en pingisboll så är det bandyboll. Det är roligt. sen efter rasten hade vi skräpplockning. Det var en kvinna från kommunen som berättade att om man slänger ett papper i en papperskorg så kostar det bara 0,25 öre. Men när man slänger det på marken så kostar det 3,45 kr. så delades vi in i grupper vi fick en påse var. Några skulle samla glas, plast och annat. Efter skräpplockningen var det lunch. Det var kålpudding och potatis med brunsås det var gott.


Efter lunchen tittade vi på alla photo storys. Efter det var det rast. Sen hade vi idrott det var tempoboll det var roligt.

2 comments:

  1. Interesting. First we didn't understand. Then we see some words similar to English (morgonen, lunchen, efter...) and we guess. It's about your day and photo story. Pictures help a lot.

    ReplyDelete
  2. Martin wrote on the wrong blogg!!!!! But it is interesting... so write something in your language too.... Rigth, it is about yesterday -
    First we had reading, after that English-- on the break the kids played a special kind of ping-pong.
    We used one hour tidying the surroundings - yesterday was a outdoor - tidying day for all Swedish schools.
    We had cabbages-pudding and potaoes for lunch.
    After lunch we looked at our photo stories - 100 years ago. It is in another e-twinningproject - Time machine -
    The last lesson was P.E. School finished at 14.35.

    ReplyDelete